RESFEBE Yarışmamızın Kazananı Belli Oldu

RESFEBE´yi çözenin 32 GB´lık flashdisk kazanacağı yarışmamızın kazananı belli oldu.

07.02.2017 697

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Öğrenci Gözüyle 15 Temmuz" konulu Resfebe yarışmasına 7/B sınıfı öğrencimiz Gizem Hacer KAYA´nın tasarladığı eseri göndererek katılmış daha sonra da düzenlediğimiz yarışma ile bu tasarımda ne yazdığını bilenler arasından yapılacak çekilişle 1 kişiye 32 GB´lık flashdisk hediye edeceğimiz söylemiştik.

RESFEBE de yazan mesajı doğru bilenler arasında bugün yapılan bir çekilişle kazanan isim Kayseri´den Venhar ŞAHİN olmuştur.Kendisini tebrik eder daha nice başarılara imza atmasını temenni ederiz.Ödül adresi için en kısa sürede bizimle irtibata geçmesini tavsiye ederiz. ;)

NOT:

1. RESFEBE´nin doğru cevabı;
" İman ettik ALLAH´a,güvendik milletimize,
Savunduk Türkiye´yi,imrendi dünya bize "

2.Bazı cevaplarda "Türkiye´yi" ifadesi yerine yazılan "ülke´yi" ifadesi doğru kabul edilmiştir.

3.Bütün katılımcılara teşekkür ederiz.Bir sonraki yarışmada görüşmek üzere inşallah...:)