Resfebe Yarışmasına Katıldık

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Öğrenci Gözüyle 15 Temmuz" konulu Resfebe yarışmasına katıldık.

21.12.2016 635

Millî birlik ve beraberliğimize karşı yapılmış 15 Temmuz Darbe Girişimi hakkında çocuklarımızda ve gençlerimizde duyarlılık oluşturması, farkındalık uyandırması,ortak millî ve manevî değerlerin çatısı altında ülke genelindeki dayanışmayı güçlendirmesi,demokrasi adına ülkesi için şehit ve gazi olan vatandaşlarımızın bu onurlu mücadelesinin anlaşılması,öğrencilerimizde vatan, millet ve bayrak sevgisinin pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmaya 7/B sınıfı öğrencimiz Gizem Hacer KAYA´nın tasarladığı eseri gönderdik.

Öğrencimize yarışmada başarılar diler böylesi güzel bir etkinliği düzenleyen Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz.