SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası başlıyor. Turnuva kuralları, takımların oyuncu kadroları ve fikstür aşağıda verilmiştir.

27.04.2024 186

NURDOĞDU ORTAOKULU

SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI KURALLARI

1-Maçlar okul futbol sahasında yapılacaktır.

2-Oyuncular sahaya en fazla 8 oyuncu ile çıkacak müsabaka 1 kaleci 7 oyuncu ile oynanacaktır.

3-Kırmızı kart gören oyuncu çift sarıdan 1 maç, direkt kırmızı ise 2 maç ceza alır. Küfür eden ve okul kurallarına aykırı hareket eden öğrenci ve takımlar turnuvadan ihraç edilecektir.

4-Oyun süresi 20x2 dakikadır, devre arası 5 dakika olacaktır. Maça geç kalan veya çıkmayan takımlar elenecektir.

5-Maçlar eleme usulüne göre yapılacaktır. Maçın berabere bitmesi durumunda penaltı atışlarına geçilecektir.

6-Turnuvada bulunan takımlar; 5.Sınıflar Takımı, 6-A Takımı, 6-B Takımı, 7-A Takımı, 7-B Takımı ve 8.Sınıflar Takımı olmak üzere toplam 6 takımdır.

7-Oyuncu kadrosuna kız öğrenciler de eklenebilmektedir.

8-Kurallar ve fikstür okul panosunda paylaşılacaktır.

9-Maç esnasında ve sonrasında olumsuz davranışlar sergileyen öğrenci veya takımlar bir sonraki maç cezalı olacaktır.

10-Takımlar belirledikleri kadroların dışında başka sınıflardan oyuncu transferi yapamayacaktır.

11-Hakemlere itirazlar kabul edilmeyecek olup itiraz durumuna göre itiraz eden oyuncu kart ile cezalandırılacaktır.

12-Turnuva boyunca oynayan, izleyen tüm öğrencilerin olumlu davranış sergilemeleri gerekmektedir. Fair Play ruhuna uygun hareket edilecektir. Rakibine veya takım arkadaşına olumsuz ve kasti davranış sergileyen gerek oyuncu gerekse takım turnuvadan ihraç edilecektir.

13-Turnuva komitesi kuralları değiştirme hakkına sahiptir.

Tüm Takımlarımıza Centilmence Mücadele Etmelerini Dileriz.

Ömer AKGÜL                                Fahrettin Kaya                                                       Beytullah ŞAHİN

Okul Müdürü                         Beden Eğitimi ve Spor Öğrt.                                        Din Kült. ve Ahl.Bilg. Öğrt.

27-04-2024

27-04-202427-04-202427-04-2024