Yerköy Şehit Aileleri Derneğinden Vefa Örneği

Yerköy Şehit Aileleri Derneği şehitlerimiz için yardım kampanyası düzenleyen öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret etti.

11.05.2016 1306

Sınıfta pasta almak için topladıkları paraları son günlerdeki terörle mücadele haberlerinden etkilenerek şehit ve şehit ailelerine bir yardım kampanyasına dönüştüren 6/B sınıfı öğrencilerimizi ziyaret eden Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir ve Şehit Babası Halil Yıldız öğrencilerimize teşekkür belgesi ve fular hediye etti.

Öğrencilerin kampanyalarından çok duygulandıklarını ifade eden Ahmet Kepir öğrencilerle hatıra fotoğrafından sonra okuldan ayrıldı.