TÜBİTAK Bilim Fuarımız Açıldı

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

14.05.2015 1163

Okulumuzda açılan bilim fuarımıza Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bilim Fuarı hakkında bilgi veren okulumuz Fen ve Teknoloji öğretmeni ve aynı zamanda Proje Yürütücüsü Serkan Şevik “Okulumuzda bu yıl TÜBİTAK tarafından açılan 4006 Bilim Fuarları destekleme programına başvurduk. Başvurumuzun kabul edilmesi sonucu TÜBİTAK’tan aldığımız destekle öğrencilerimiz 3 aylık bir süre sonunda 35 tane proje hazırladılar. Bu projeyi okulumuzda düzenlediğimiz bir sergiyle vatandaşlarımızla buluşturduk.” dedi.

Her öğrencinin bilimsel bir proje yapabileceği ve her okulun da bir bilim fuarı gerçekleştirebileceği şeklindeki program öngörüsünün gerçekleştiğini vurgulayan Şevik önümüzdeki yıl da programa başvuracaklarını belirtti.

Tübitak 4006 Bilim FuarıTübitak 4006 Bilim FuarıTübitak 4006 Bilim FuarıTübitak 4006 Bilim FuarıTübitak 4006 Bilim Fuarı