TEOG Sınavı Oturumları Tamamlandı

26 - 27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılan 8.Sınıflar Ortak Sınavı (TEOG) oturumları sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

28.04.2017 449

Öğrencilerimiz 26 Nisan 2017 Çarşamba günü Türkçe,Matematik ve Din Kültürü;27 Nisan 2017 Perşembe günü ise Fen ve Teknoloji,T.C. Inkılap Tarihi ve Atatürkçülük,İngilizce dersleri yazılılarına girdiler.Her bir dersten 20 soru olmak üzere toplam 120 soruyu cevaplayan 8.sınıf öğrencilerimiz uzunca bir hazırlık maratonundan sonra bilgilerini ölçme fırsatını buldular.

Destekleme ve Yetiştirme(DYK) kurslarında Ekim ayından bu yana öğrencilerimizden her türlü emek ve desteğini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür eder,öğrencilerimizin haklarında hayırlı olacak bir okulu kazanmalarını Cenab-ı Mevla´dan dileriz.