Siyer-i Nebi Yarışmasına Katılan Öğrencilerimizi Ödüllendirdik

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasına katılan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

25.12.2016 1163

Yarışma ve ödül hakkında bilgi veren okul müdürümüz Halit Arapoğlu "Anadolu Gençlik Derneği tarafından "Efendimizin İzinde" isimli siyer-i Nebi yarışmasına okulumuzdan 17 öğrenci katıldı.İlk olarak bu 17 öğrencimize yarışma kitabı olan Abdülhamid Cüde Es-Sahhar´ın Peygamberimizin Hayatı isimli kitabı ücretsiz olarak dağıtıldı ve her hafta düzenli olarak okunarak cumartesi günleri kitabın kritiği yapıldı.Yaklaşık 6 haftalık bir hazırlık sürecinin ardından 17 Aralıkta öğrencilerimiz sınava girdi.Bizler de böylesi güzel bir yarışmanın kaybedeninin olmaması sloganıyla öğrencilere sırf yarışmaya girdiklerinden dolayı her öğrencimize 20 TL lik hediye çeki verdik.Bu hediye çeklerinin temininde bizlere yardımcı olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz Kemal Akyürek ve Atilla Yılmaz öğretmenlerimize teşekkür ederiz." dedi.

Yarışma ödülünün çeyrek altın olduğunu belirten Arapoğlu " Eğer öğrencilerimizden birisi ilçe birincisi olursa çeyrek altın kazanacak.Bizler de öğrencilerimize eğer çeyrek altın kazanırsanız bir çeyrek altında biz alırız diyerek ödül çitasını yükselttik.Umarım öğrencilerimiz çalışmalarının karşılığını alır ve ilçe birincisi olurlar." şeklinde konuştu.

Yarışmaya katılan öğrencilerimiz: