Siyer-i Nebi Yarışmasına Katılacak Öğrencilerimize Kitaplarını Verdik

Siyer-i Nebi Yarışmasına Katılacak Öğrencilerimize Kitaplarını Verdik

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenecek olan Siyer-i Nebi yarışmasına katılacak öğrencilerimize kitaplarını dağıttık.

23.10.2017 717

Yarışma  hakkında bilgi veren okul müdürümüz Halit Arapoğlu "Anadolu Gençlik Derneği tarafından "Efendimizin İzinde" isimli siyer-i Nebi yarışmasına okulumuzdan yaklaşık 40 öğrenci kayıt yaptırdı.İlk olarak bu 40 öğrencimize yarışma kitabı olan Ebu´l-Hasan Ali En-Nedvi´nin "Son Peygamber Hz. Muhammed (S.A.V) " isimli kitabını ücretsiz olarak dağıttık. İnşallah her hafta düzenli olarak kitabı okuyacak ve öğrencilerimizle cumartesi günleri kitabın kritiği yapacağız.Yaklaşık 6 haftalık bir hazırlık sürecinin ardından 09 Aralık 2017  tarihinde öğrencilerimiz sınava girecekler.Allah´ın izniyle yavrularımız bu süreyi çok güzel değerlendirir ve bizi mutlu edecek dereceler alırlar." dedi.

Yarışma ödülünün altın olduğunu belirten Arapoğlu " Eğer öğrencilerimizden birisi ilçe birincisi olursa çeyrek altın kazanacak.Bizler de öğrencilerimize eğer çeyrek altın kazanırsa bir çeyrek altında okul olarak biz alacağız.Umarım öğrencilerimiz çalışmalarının karşılığını alır ve ilçe birincisi hatta Türkiye birincisi olurlar." şeklinde konuştu.

 

23-10-2017