Siyer-i Nebi Yarışmasına Başvurumuzu Yaptık

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasına 38 kişilik bir öğrenci grubuyla hazırlanmaya başladık.

04.10.2017 679

Yarışma hakkında bilgi veren okul müdürümüz Halit Arapoğlu "Geçen yıl Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen "Efendimizin İzinde" isimli siyer-i Nebi yarışmasına okulumuzdan 17 öğrenci katılmıştı.Bu yılda 38 kişiden oluşan bir öğrenci grubumuzla yarışma hazırlıklarına başladık.Bugün açılan yarışma kayıt sistemine öğrencilerimizin kayıtlarını yaptık." dedi.

Yarışma ödülünün altın olduğunu belirten Arapoğlu " Eğer öğrencilerimizden birisi ilçe birincisi olursa çeyrek altın kazanacak.Türkiye birincisi olursa TAM ALTIN kazanacak.Bizler de öğrencilerimize eğer çeyrek altın kazanırsanız sa bir çeyrek altında biz alırız diyerek ödül çitasını yükselttik.Umarım öğrencilerimiz çalışmalarının karşılığını alır ve ilçe birincisi hatta ülke birincisi olurlar." şeklinde konuştu.

04-10-2017