Şampiyon Nurdoğdu !

Yerköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 8. sınıflar arası futbol turnuvası okulumuzun birinciliğiyle sona erdi.

29.05.2017 601

Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi halı sahasında gerçekleşen final müsabakasına Kaymakam Nevzat Şengök, Cumhuriyet Savcısı Enver Eroğlu, Çiçekdağı Kaymakamı Ömer Faruk Duman,Yerköy İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abidin Işılak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, daire amirleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Normal süresi 3-3 biten ve oldukça çekişmeli - zevkli geçen final maçının kazananı penaltılar sonucu belli oldu.Penaltı atışlarında okulumuz 5-4 kazanarak kupayı kazandı.

Turnuvada birinci olan Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerine Kaymakam Nevzat Şengök tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

Finalde muhteşem bir oyun sergileyerek izleyenlere enfes bir futbol şöleni sunan dost ve kardeş okulumuz 80.Yıl Yerköy Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini tebrik eder,finale yakışır ve yaraşır bir oyun ortaya koyan bütün sporcularımıza teşekkür ederiz.

29-05-2017