Okulumuzda Hadis Yarışması Düzenlendi

Türkiye genelinde Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu´nun ortaklaşa olarak düzenlediği ve bu yıl 4´ncüsü gerçekleştirilen "Hadis" konulu Ufka Yolculuk Kültür Yarışmasına okulumuz ev sahipliği yaptı.

03.04.2016 1217

Türkiye genelinde 359 bin 612 kişinin başvurduğu ve 03 Nisan 2016 pazar günü saat 10.00´da okulumuzdaki 7 salonda düzenlenen sınavda yarışmacılar büyük ödül olan Umre için ter döktüler. Nurdoğdu Ortaokulu olarak; bu yıl Diyanet İşler Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Özavşar tarafından hazırlanan "Riyazus Salihin´den Bin bir Hadis Seçkisi" isimli kitaptan düzenlenen böyle bir sınava ev sahipliği yapmaktan büyük bir şeref duyar,yarışmaya emeği geçen herkesten Allah´ın razı olmasını temenni ederek yarışmacılara başarılar dileriz.