Okul Personelimiz Yemekte Bir Araya Geldi

Okul Personelimiz Yemekte Bir Araya Geldi

Nurdoğdu Ortaokulu öğretmen ve idarecilerimiz düzenlenen yemekli programla bir araya geldi.

17.05.2016 1629

Okul müdürümüz Halit Arapoğlu, her yıl düzenli olarak birlik, beraberlik ve kaynaşma amacıyla bu programı düzenlediklerini söyledi.

Bu programın aynı zamanda 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Nurdoğdu ortaokulunda görev yapan aday ve ücretli öğretmenlere yönelikte bir veda yemeği olduğunu belirten Arapoğlu " “Nurdoğdu ortaokulu olarak her yıl düzenli olarak eğitim-öğretim yılı başında ve sonunda birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeği organize ediyoruz. Bu eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde, hem okulumuza görevlendirilen aday ve ücretli öğretmenlere plaket vererek, onlara okulumuza vermiş oldukları emekleri için teşekkür etmeyi, hem de öğretmenlerimizin yıl boyunca yaşadığı yorgunluğu bir nebze olsun atmalarını istedik.Bu düşüncelerle bu programı düzenledik. Geleneksel hale getirdiğimiz bu yemek organizasyonuna katılan,emeği geçen herkese teşekkür eder, bundan sonraki yıllarda da bu programı kurumsal bir kültür haline getirmeyi başarırız.” dedi.

Program aday ve ücretli öğretmenlere plaket takdim edilmesinden sonra günü ölümsüz hale getirmek için çekinilen hatıra fotoğrafı  ile sona erdi.

 

Öğretmenlerle Yemek Mayıs 2016Öğretmenlerle Yemek Mayıs 2016Öğretmenlerle Yemek Mayıs 2016Öğretmenlerle Yemek Mayıs 2016Öğretmenlerle Yemek Mayıs 2016