Okul Bahçemizi Ağaçlandırdık

8. sınıf öğrencilerimiz Orman Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen çam fidanlarını toprakla buluşturdular.

25.12.2015 755

Okul müdürümüz Halit ARAPOĞLU, “Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı toprakla buluşturun” buyuran bir Kutlu Elçi´nin(SAV) ümmeti olarak okul bahçemizi güzelleştirmek için bütün bahçeye çam fidanları diktik.Bu etkinlikle hem  öğrencilerimizin dikili bir ağacının olmasını hem öğrencilerimizin okul ile bağ kurarak sahiplenmesini hedefledik.” dedi.

Çocukların etkinlikten son derece memnun kaldığını belirten Arapoğlu, “Okul bahçemizi öğrencilerimizle birlikle el ele vererek ağaçlandırdık. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz.8.sınıf öğrencilerimiz, kendilerine yakışır bu etkinlikle iyi bir örneklik sergilemişlerdir. Umarım önümüzdeki yıllarda ağaçlarımızın belirli aralıklarla bakımını yaparak güzel bir hatıra bırakırız ” dedi.

Öğrencilerin bu yıl 3000 fidanı toprakla buluşturduklarını belirten Arapoğlu önümüzdeki yıllarda da ağaçlandırma faaliyetlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Okul Bahçesi AğaçlandırmaOkul Bahçesi AğaçlandırmaOkul Bahçesi Ağaçlandırma