Öğretmenlerimize 15 Temmuz Şiirleri Antolojisi Hediye Edildi

Öğretmenlerimize 15 Temmuz Şiirleri Antolojisi Hediye Edildi

Sultanbeyli Belediyesi tarafından 15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterilen kahramanlık şiirlerinin bir kitap haline getirildiği antoloji eğitimcilerimize hediye edildi.

08.02.2017 669

FETÖ tarafından tezgahlanan ve uygulamaya konulan 15 Temmuz darbe girişimine karşı Türk halkının gösterdiği kahramanlık bir çok makale, köşe yazısı ve belgeselin yanı sıra şiirlere de konu oldu. 15 Temmuz kanlı gecesi gösterilen kahramanlık destanından ilham alan Türkiye çapındaki bir çok şair yazdıkları şiirleri çeşitli dergi, gazete gibi mecralarda yayınlarken Türkiye´nin tanınmış şair ve yazarlarından olan Cevat Akkanat büyük bir özveri ile bu şiirleri derleyerek "15 Temmuz Direniş Şiirleri Antolojisi" adı altında kitaplaştırdı.

Sultanbeyli Belediyesi sponsorluğunda basılan ve şiir severlerin beğenisine sunulan kitap ikinci dönemin başında öğretmenlerimize hediye edildi.

 

Antolojiye verdiği emeklerden dolayı Cevat AKKANAT hocamıza ve kitabın basılması ve bizlere ulaşmasındaki desteklerinden dolayı Sultanbeyli Belediyesi Başkanı Hüseyin KESKİN Beyefendiye teşekkür ederiz.