Öğretmenime Mektup Etkinliği - II

Öğretmenime Mektup Etkinliği - II

Okulumuz öğrencileri arasında 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle "Öğretmenime Mektup" etkinliğinin ikincisi düzenlendi.

13.11.2017 1077

Nurdoğdu Ortaokulu idareci ve öğretmenleri rehberliğinde gerçekleşen etkinlikle, öğrencilerin yazdığı mektuplar 24 Kasım’da farklı bir hediye olarak öğretmenlere verilecek.

Etkinlik hakkında bilgi veren okul müdürümüz Halit Arapoğlu “Öğretmenler gününün daha farklı ve güzel geçmesi için okulumuzda bu etkinliğin ikincisini düzenliyoruz. Öncelikle okulumuzda bulunan her öğretmen için öğrencilerimizin yazacağı mektupları atacağı bir posta kutusu hazırlandı. Daha sonra öğrencilerimizden, öğretmenlerine olan duygu ve düşüncelerini ifade eden bir mektup yazmalarını ve bu posta kutularına atmalarını istedik.24 Kasım günü bu posta kutularını hediye olarak öğretmenlerimize vereceğiz.” dedi.

Teknolojinin gelişmesiyle unutulmaya yüz tutan mektup yazma kültürünü tekrar canlandırmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini vurgulayan Halit Arapoğlu “Umarız bu etkinlik sayesinde öğretmenlerimize güzel, farklı ve anlamlı bir hediye veririz. Ve meslek hayatları boyunca unutamayacakları bir öğretmenler günü hediyesi almalarına vesile oluruz.” şeklinde konuştu.