Öğrencimiz Çeyrek Altınla Ödüllendirildi

Öğrencimiz Çeyrek Altınla Ödüllendirildi

Ortaokullararası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencimiz Elmas DURUDUYGu´yu çeyrek altınla ödüllendirdik.

17.03.2017 731

12 Mart İstiklal Marşının kabulü dolayısıyla yapılan yarışma da öğrencimiz Elmas DURUDUYGU ön elemeyi geçerek ilk üçe kalmıştı.

13 Mart 2017 Pazartesi günü Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulunda yapılan yarışma da ise öğrencimiz ilçe birincisi olarak bizleri gurulandırmıştır.

Bizler de Nurdoğdu Ortaokulu olarak bize bu gururu yaşatan öğrencimizi - yarışmada gram altın verildiği için :) - çeyrek altınla ödüllendirdik.

Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök tarafından öğrencimizin öüdülün verildiği törende konuşan ve başarılarının devamını dileyen Şengök, Elmas Duruduygu´nun ortaokullar arası yarışmada İstiklal Marşı´nı en güzel şekilde okuyup birinci olduğunu belirterek, "Öğrencimizin yarışmada göstermiş olduğu performans gerçekten de takdire şayan ve birinciliği hak edecek düzeydeydi. Öğrencimiz inşallah bu gösterdiği başarıyı eğitim hayatında da göstererek daha güzel yerlere gelir." dedi.

Ödül töreninimize Kaymakam Şengök´ün yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz,idareci,öğretmen,öğrenci ve öğrencimizin ailesi katıldı.