Öğrencilerimizin Sinema Keyfi

Yaz dönemi DYK´ya katılan 8.sınıf öğrencilerimiz moral ve motivasyon amaçlı düzenlenen geziyle sinemaya gitti.

Öğrencilerimiz düzenlenen etkinlik ile hem film izleme hem de Yozgat’ı gezme imkânı buldular.

23.08.2017 350

Gezi hakkında bilgi veren okul müdürümüz Halit ARAPOĞLU, “ 2017 - 2018 Eğitim öğretim yılında TEOG sınavına girecek 7.sınıftan 8.sınıfa geçen öğrencilerimiz için okulumuzda destekleme ve yetiştirme kursu açtık. Yaz Dönemi açılan bu DYK Kurslarını çeşitli sosyal etkinliklerle zenginleştirerek bir yaz okulu havasında değerlendirmeye çalışıyoruz.Daha önceki haftalarda yaptığımız köfte-ekmek ikramı,Bünyaminin Yeri Et lokantasında öğle yemeği gibi etkinliklerimizi şimdi de sinema ile devam ettirdik.Yaz kursunda öğrencilerimizin sadece akademik gelişimlerine yönelik faaliyetler yapmıyoruz. Aynı zamanda onların sosyal ve ahlaki gelişimlerine uygun etkinlikler düzenlemeye de gayret ediyoruz. Bu gezi de okulumuzda 8.sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz yaz okulu sosyal etkinliklerden sadece birisidir.” dedi.

Yaz tatilinde okulumuzda açılan bu DYK Kurslarını son hafta düzenlenmesi planlanan bir piknikle sonlandıracaklarını belirten ARAPOĞLU " Öğrencilerimiz hem akademik hem de sosyal yönden zengin bir tatil geçirdiler.İnşallah yapmış olduğumuz bu akademik ve kültürel yatırımın karşılığını önümüzdeki yıl hem TEOG´ta hem de gerçek hayatta alırız." şeklinde sözlerini tamamladı.

23-08-201723-08-201723-08-2017