Öğrencilerimizin Mektup Arkadaşlığı Devam Ediyor

2016 - 2017 eğitim öğretim yılında Adıyaman´da bulunan Türk Petrolleri Ortaokulu ile mektup arkadaşı olan 8.sınıf öğrencilerimizin arkadaşlığı devam ediyor.

14.11.2017 654

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Ramazan UĞURBAŞ "81 Çocuk 81 Mektup - III Projesi" kapsamında Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN´a kardeş okul talebini ileten bir mektup yazmıştı.Bu çağrıya duyarsız kalmayan Ahmet AYDIN´nın himayesinde Nurdoğdu Ortaokulu ile Türk Petrolleri Ortaokulu kardeş olmuş ve iki okul idarecilerinin görüşmesi sonucunda ilk olarak öğrenciler arasında bir mektup arkadaşlığı kurulması fikri üzerinde görüş birliğine varılmışdı.

Bu arkadaşlık kapsamında Türk Petrolleri Ortaokulu öğrencileri tarafından bu yıl yazılan mektuplar da Yozgat´a ulaştı ve Nurdoğdu Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine dağıtıldı. Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerinin cevabi mektuplarını yazmasından sonra öğrencilerin proje kapsamında karşılıklı olarak bir gezi gerçekleştirmesi planlanmaktadır.

11-05-2017