Öğrencilerimize Spor Malzemesi Dağıtıldı

Öğrencilerimize Spor Malzemesi Dağıtıldı

Okul Futbol Takımımıza Kahraman Çelik - Makas A.Ş tarafından yaptırılan formalar dağıtıldı.

23.12.2015 1292

Yozgat´ın Yerköy ilçesinde faaliyet gösteren Kahraman Çelik - Makas A.Ş sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerimize spor malzemesi yardımı yaptı.

Kahraman Çelik - Makas A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Sayan, öğrencilere spor malzemesi dağıtım töreni sonrası yaptığı açıklamada, Nurdoğdu Ortaokulu´nda bulunan öğrencilere spor malzemesi dağıttıklarını söyledi.

Her yıl düzenli olarak sosyal sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Sayan, "Fabrikamız sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Yerköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 50 dönümlük boş araziye fidan diktik, bunun yanı sıra ilçemizde bulunan Nurdoğdu Ortaokuluna çeşitli spor malzemeleri alarak hediye etmiş bulunmaktayız. Bu yardımlarımız her zaman devam edecektir. İnanıyorum ki bu tür yardımlar gerek öğrencilerimizi gerekse öğretmenlerimizi sevindirmiştir" dedi.

Bizlerde Nurdoğdu Ortaokulu Müdürlüğü olarak Kahraman Çelik - Makas A.Ş yönetim kurulu başkanı Kahraman SAYAN nezdinde,Adem SAYAN,Hamza SAYAN ve çok değerli aile büyüğü Ali SAYAN´a teşekkür eder ALLAH razı olsun deriz.