Öğrencilerimize Kur´an-ı Kerim Meali Hediye Edildi

Nurdoğdu Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin girişimleriyle temin edilen Kur’an-ı Kerim mealleri öğretmen ve öğrencilerimize ulaştırıldı.

13.02.2017 669

Etkinlik hakkında bilgi veren okulumuz Din Kültürü ve A.B Öğretmeni Kemal AKYÜREK “Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in öğrencilerimiz ve aileleri tarafından daha iyi anlaşılması için Diyanet İşleri Başkanlığından Kur’an-ı Kerim talep ettik. Onlarda saolsunlar bizi geri çevirmediler ve 120 adet mealli Kur’an-ı Kerim gönderdiler. Bizler de bugün bu mealleri öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ulaştırdık. ” dedi.

Kur’an-ı Kerim’in öğrencilere ulaşmasından dolayı Diyanet İşleri Başkanlığına teşekkür ettiklerini ifade eden Kemal AKYÜREK “Umarız öğrencilerimiz ve aileleri kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i okuyarak hayatlarına uygularlar.” şeklinde konuştu.