Öğrencilerimize Kitap Hediye Edildi

Öğrencilerimize Kitap Hediye Edildi

Ahmet Şadi´nin "Bizde Özledim Denmez Salavat Çekilir" isimli kitabı ücretsiz olarak bütün öğrencilerimize dağıtıldı.

10.02.2016 1159

Hediye kitaplar hakkında bilgi veren Okul Müdürümüz Halit Arapoğlu "Okulumuzda öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanması için birçok farklı etkinlik yapıyoruz.Bugün de Ahmet ŞADİ´nin "Bizde Özledim Denmez Salavat Çekilir" isimli kitabını öğrencilerimize ulaştırdık.Öğrenci sayımızın üzerinde gelen kitapları sadece okul öğrencilerimize değil Atatürk Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokuluna da verdik.Umarım öğrencilerimiz kitap sayesinde Efendimizin(S.A.V) hayatını anlar ve yaşarlar." dedi.

"Bizde Özledim Denmez Salavat Çekilir" isimli kitabın tanıtım bülteninde de şu ifadelere yer verildi.

[Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salâvat-ı şerife getirsin. Çünkü Allah-û Teâlâ, üzerime getirilen salâvat-ı şerife, sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah´ın yardımı ile muradına nail olur." (Hadis-i Şerif)

Allah´ın bir kere getirmeyi üzerimize farz kıldığı salâvat, mü´minler ile Peygamberimiz (sâv) arasında sırlı bir bağdır. Ümmetin dilinde salâvat, gönlüne düşen aşkın tercümesidir. Salâvat, asr-ı saadete gitmek, Resûl´ün (sâv) dergâhına taşınmaktır. Allah´ın hıfzında sahâbelerle arkadaş olmak ve her dem o güzel âsrı yudumlamaktır. Salâvat´ın önemi, faziletleri, sırları, hikmetleri, büyük zâtlardan salâvat örnekleri ve günahtan kurtulup korunmanın yolları ?

Bizde Özledim Denmez Salavat Çekilir´de.

 

Bizde Özledim Denmez Salavat ÇekilirBizde Özledim Denmez Salavat ÇekilirBizde Özledim Denmez Salavat Çekilir