Öğrencilerimiz Üst Eğitim Kurumlarını Gezdi

Öğrencilerimiz Üst Eğitim Kurumlarını Gezdi

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri ilçemizde bulunan üst eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Hasan YALVAÇ liderliğinde gerçekleşen etkinlikle öğrencilerimiz ilçelemizdeki liseleri tanıma imkânı buldu.

24.03.2017 1057

Etkinlik hakkında bilgi veren  Rehber Öğretmenimiz Hasan YALVAÇ “Bilindiği üzere 8.sınıf öğrencilerimiz bu yıl girecekleri TEOG sınavı sonrasında bir tercihte bulunacaklar. Bizlerde öğrencilerimizin tercihte bulunacağı liseleri onlara tanıtmak için bu etkinliği düzenledik. Yerköy ilçemizin güzide eğitim kurumları olan Yerköy Fen Lisesi, Şehit Mehmet Tez Anadolu Lisesi.Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi ve İbn-i Sina Sağlık Meslek Lisesine bir gezi düzenledik” dedi.

Ziyaretten öğrencilerin son derece memnun kaldığını ve okullar hakkında bilgi edindiğini vurgulayan Yalvaç “Umarız bu ziyaret sayesinde öğrencilerimiz doğru ve isabetli bir tercih yaparlar. Ayrıca öğrencilerimizi okul ziyaretlerinde çok güzel bir şekilde ağırlayan Yerköy Fen Lisesi müdürü Celal AKDOĞAN´a, Şehit Mehmet Tez Anadolu Lisesi müdürü Hanifi ARSLAN´a,Rabia Koyunbaşoğlu Anadolu Lisesi müdürü Köksal LATİF´e ve İbn-i Sina Sağlık Meslek Lisesi müdürü Efendi DURMAZ´a öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. ” şeklinde konuştu.