Öğrencilerimiz Kandil Simidi Dağıttı

Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerimiz “Mevlit Kandili” münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

22.12.2015 872

Öğrencilerimiz  müdür yardımcımız Mustafa Oğuz İbiş rehberliğinde okul personelimize,öğrencilerimize ve  ev ev gezerek bölgemizdeki vatandaşlarımıza kandil simidi ikram ettiler.

Etkinlik hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu müdür yardımcısı Mustafa Oğuz İbiş “Bugün Peygamber Efendimizin(S.a.V) dünyaya teşrif ettiği mübarek Mevlit kandilidir. Bizlerde öğrencilerimizle bugünün ruhuna uygun hareket etmek ve bir geleneği devam ettirmek için daha önceki kandillerde olduğu gibi vatandaşlarımıza kandil simidi dağıttık. Öğrencilerimiz okulumuza komşu dört mahallede vatandaşlarımıza kandil simidi ikram ettiler” dedi.

Yerköy’de öğrencilere kutsal gün ve gecelerin ruhunu anlatmak özellikle paylaşmayı öğretmeyi hedeflediklerini vurgulayan Mustafa Oğuz İbiş kandil simidi ikramlarına yıl boyu devam edeceklerini belirtti.