Kitap Okuyorum Harçlığımı Çıkarıyorum Kampanyası - IV Başladı

Kitap Okuyorum Harçlığımı Çıkarıyorum Kampanyası - IV Başladı

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını için son üç yıldır düzenlediğimiz “Kitap Okuyorum Harçlığımı Çıkarıyorum” kampanyasının dördüncüsü başladı.

Öğrencilerimiz kampanya boyunca okuduğu her 100 sayfa için 1 TL hediye çeki kazanacaklar.

01.11.2017 586

Kampanya hakkında bilgi veren okul müdürümüz Halit Arapoğlu “Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanması ve okulumuzda bir okuma kültürü oluşması için son üç yıldır bu kampanyayı düzenliyoruz. 2017 - 2018 eğitim öğretim yılında da okulların açılmasıyla birlikte başlayan kampanyamızda 100 sayfa kitap okuyan her öğrencimize okul kantinimizde harcayabilecekleri 1 TL lik bir hediye çeki vereceğiz. Öğrencilerimiz ne kadar fazla okurlarsa o kadar fazla hediye çeki kazanma imkânına sahip olacaklar.Kampanyanın geçtiğimiz üç yıl boyunca başarıya ulaşması sonucu bu sene de devam ettirmeye karar verdik.” dedi.

Bu sene eğitim öğretim yılıyla beraber kampanyanın başladığını belirten Arapoğlu “ Öğrencilerimizin kitap okuma oranında Kitap Okuyorum Harçlığımı Çıkarıyorum kampanyasının başlamasıyla birlikte müthiş bir artış oldu. Umarım bu artış öğrencilerimiz için verimli ve hedeflerimiz doğrultusunda beklendik sonuçlar doğurur. Türkçe öğretmenlerimiz tarafından düzenli olarak takip edilen kitap okuma oranlarının yılsonunda istatistiğini çıkararak kampanyanın ne kadar başarıya ulaştığını hep beraber göreceğiz.” şeklinde konuştu.

 

1 TL lik hediye çeki bedelinin sponsorlar tarafından karşılandığı kitap okuma kampanyası 08 Haziran 2018 Cüma günü sona erecek.