İl Milli Eğitim Müdürümüzden Vefa Örneği

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürümüz Saim Kuş okulumuzu ziyaret ederek kendisine “81 Çocuk 81 Mektup Projesi” kapsamında mektup yazan 8.sınıf öğrencimiz Salime Duyan’la görüştü.

05.06.2015 1003

Nurdoğdu Ortaokulu ziyaretinde konuşan Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş “Ülke genelini kapsayan böyle bir proje gerçekleştirdikleri için öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin kabuklarını kırması, kendilerine olan özgüvenlerinin yerine gelmesi ve kendilerini özgürce ifade etmesi açısından bu tür projeleri oldukça gerekli ve önemli olduğunu düşünüyorum. Umarım iller arasında kurulacak kardeşlik köprüleriyle projenin etkileri devam eder .” dedi.

TEOG sınavı sonucunu bekleyen Salime ile tercihler üzerine bir süre sohbet eden Saim Kuş öğrencimize kol saati hediye ederek okuldan ayrıldı.

Nurdoğdu Ortaokulu olarak sadece öğrencimizle görüşmek için Yozgat´tan gelerek büyük bir vefa örneği ve nezaket gösteren  İl Milli Eğitim Müdürümüz Saim Kuş beyefendiye teşekkür ederiz.