Gençlerle Başbaşa Programı

Gençlerle Başbaşa Programı

Okulumuzda 8. sınıflara yönelik düzenlediğimiz  Gençlerle Başbaşa programının üçüncü ayında Yerköy vaizimiz Süleyman Demir Hocamız gençlerimizle buluştu.

16.04.2015 1027

Gençlerle Başbaşa programı hakkında bilgi veren okul müdürümüz Halit Arapoğlu “ Bu yıl 8.sınıf olan öğrencilerimize hem farklı bir etkinlik olması hem de okulumuza gelen misafirlerimizin hayat tecrübelerinden faydalanmaları için böyle bir program düzenledik. Program kapsamında her ay bir konuğu okulumuzda ağırladık. Bu doğrultuda ilk konuğumuz Ravza Camii İmam-Hatibi Salih Özdemir hocamızdı. İkinci ay konuğumuz Kurtuluş Camii İmam-Hatibi Mustafa Erbaş hocamız oldu.Programın üçüncü ayında ise ilçe vaizimiz Süleyman Demir hocamız gençlerle 2 saat süren son derece keyifli bir programa imza attı. Bundan dolayı öğrencilerimiz adına kendisine teşekkür ederiz.Allah razı olsun” dedi.

 

   Gençlerle Başbaşa programının düzenli olarak her ay devam ettiğini belirten  Halit Arapoğlu rehberlik ve ahlaki gelişim açısından öğrenciler üzerinde olumlu geri bildirimler almanın nihai hedefleri olduğunu sözlerine ekledi.

 

Gençlerle BaşbaşaGençlerle BaşbaşaGençlerle BaşbaşaGençlerle Başbaşa