Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri

1047 proje başvurusu arasından saha incelemesine kalan projemizin ödülünü  proje ekibimizi temsilen okul müdürümüz Halit ARAPOĞLU aldı.

27.10.2015 431

27 Ekim 2015 Salı günü saat 10.30’da Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Orta Anadolu Ödül Töreninde ödülümüz Bozok Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr.Mustafa BÜYÜKATA tarafından verildi. Yenilikçi uygulamaların eğitim sistemimize kazandırılması, öğrenci ve öğretmenlerimize daha iyi eğitim ve öğretim imkânlarının sunulması ve 2023 Türkiye Vizyonunun gerektirdiği hedeflerin yakalanmasının desteklenmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" düzenlenmiş ve ülke genelinde 5 kategoride 1047 başvuru yapılmıştı.1047 başvuru arasında ödül alan projemize desteklerinden dolayı Yozgat İL MEM Ar- ge ekibine ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saim KUŞ beyefendiye teşekkür ederiz.