81 Öğretmen 81 Hediye Etkinliğimizde Kazanan İsimler Belli Oldu

Nurdoğdu Ortaokulu olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ülkemizde görev yapan 81 tane öğretmenimize kitap hediye edeceğimiz "81 Öğretmen 81 Hediye" isimli etkinliğimiz sona erdi.

04.11.2017 7542

Öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmak, öğretmenlik mesleğinin toplumdaki mevcut algısını değiştirip statüsünün yükseltilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz ulusal etkinliğimizde kazanan öğretmenlerimizin isimleri belli oldu.

3140 başvuru arasından her ilin kurası düzenleme kurulu öğrencilerimiz tarafından tek tek çekildi ve 81 ilden 81 tane nasipli öğretmenimiz bizlerden hediye almaya hak kazandı. Kazanan öğretmenlerimizi tebrik ederiz...

Zeka ve akıl oyunları kitabı kazanan öğretmen listesini görmek için tıklayınız...

Not:

1 - Zeka ve Akıl Oyunları kitabı öğretmenlerimize 24 Kasım 2017 Cuma gününe kadar ulaştırılacaktır. :)

2 - Kitap yanında süpriz hediyelerimiz de olacak...;)

3 - Düzenleme kurulu öğrencilerimiz sizlerle kargo adresi için irtibat kuracaktır. xD