Bölge Birincisiyiz !

Milli Eğitim bakanlığı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde "81 Çocuk 81 Mektup Projesi" ile bölge birincisi olduk.

14.11.2016 478

Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla yürütülen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” ne 2015-2016 eğitim-öğretim yılında 2581 başvuru yapıldı.Projemizin raporu ilk olarak, değerlendiriciler tarafından elektronik ortamda değerlendirilmiş ve bunun sonucunda birinci aşamayı geçerek çalışma saha ziyaretine kalma başarısı göstermiştir.

Gerçekleştirilen saha ziyaretlerinde bakanlık gözlemcisi uzmanlara projemizin sunumu yapılmış ve projemiz ikinci aşamayı geçerek Bölge Ödülüne layık görülen 94 çalışma arasına girmiştir.

Bundan sonraki süreçte ise 12 bölgeyi temsilen 11 ilde bölgesel ödüller sahiplerine verilecektir. Nurdoğdu Ortaokulumuz 5.kategoride Orta Anadolu bölge temsilcisi olarak ödülünü alacaktır.

Projemizde emeği geçen ve bu haklı gururu bizlere yaşatan herkese çok çok çok teşekkür ederiz.

Hamd âlemlerin Rabbi olan Allah´adır.

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Bölge Ödülüne Layık Görülen Çalışmalar için tıklayınız.