Başarılı Öğrencimizi Altınla Ödüllendirdik

Başarılı Öğrencimizi Altınla Ödüllendirdik

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş(TEOG) sınavında Türkiye Birincisi olan 8/A sınıfı öğrencimiz Fatmanur SARIKAYA´yı çeyrek altınla ödüllendirdik.

Okulumuzda düzenlenen ödül törenine öğretmen ve öğrencilerimiz de katıldı.

09.06.2017 473

Ödül töreni hakkında bilgi veren  Okul Müdürümüz Halit Arapoğlu “ Nurdoğdu Ortaokulu olarak başarının mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü marifet iltifata tabidir. Bu noktadan hareketle okulumuzda TEOG sınavında bütün soruları doğru cevaplayan öğrencimizi çeyrek altınla ödüllendirmeye karar verdik. Bizler aslında bu altınla bugün öğrencimiz ama yarın doktor, vali, kaymakam, öğretmen, avukat ve polis olabilecek gençlerimizi yani ülkenin geleceğini ödüllendirdik.” şeklinde konuştu.

Bu ödülün bu sene 8.sınıfa geçen 7.sınıf öğrencilerimiz için de büyük bir motivasyon kaynağı olacağına inandıklarını belirten Arapoğlu “ Önümüzdeki yıl TEOG sınavına girecek öğrencilerimize ödül töreninde açık çek verdik. Bütün soruları doğru yapın, altını kapın diye. İnşallah bu altın ödülü öğrencilerimizi motive eder ve seneye daha çok öğrencimiz bütün soruları doğru cevaplar.” şeklinde konuştu.

 

09-06-2017