Tayini Çıkan Personelimize Veda Yemeği

Okulumuz Türkçe öğretmeni Emine Saliha Şimşek Atila ve memurumuz Çınar Altınok´a veda ettik.

09.06.2015 1052

2015 yılı Yozgat il içi atama sonuçlarına göre Mehmet AKif Ersoy Ortaokuluna atanan Türkçe öğretmenimiz Emine Saliha Şimşek Atila´ya ve 80.yıl Yerköy Ortaokuluna atanan memurumuz Çınar Altınok´a okulumuzda düzenlenen bir yemekle veda ettik.Tayini çıkan personelimize plaket ve hediyelerin verildiği programda bir konuşma yapan okul müdürümüz Halit Arapoğlu " Okulumuzda uzun süredir çalışan ve karşılığı ödenemeyecek emekler veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Biz kendilerinden razıyız inşallah Mevlâ da razı olur.Bundan sonra atandığı kurumlarda kendilerine üstün başarılar diliyoruz.Cenab - ı Allah yar ve yardımcıları olsun.Bizden taraf bir hakkımız varsa helal olsun.Arkadaşlar da haklarını helal etsinler." dedi.

Veda YemeğiVeda YemeğiVeda YemeğiVeda Yemeği