Okulumuzda Kitap Kurtları Ödüllendirildi

Okulumuzda Kitap Kurtları Ödüllendirildi

 "Kitap Okuyorum Harçlığımı Çıkarıyorum" kampanyasında en fazla kitap okuyan öğrencilerimiz Bünyamin´in Et Lokantasında düzenlenen yemekli bir programla ödüllendirildi.

 

11.06.2015 1580

     Bünyamin´in Yeri Et Lokantasında düzenlenen program hakkında bilgi veren okul müdürümüz Halit Arapoğlu “Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanması ve okulumuzda bir okuma kültürü oluşması için düzenlediğimiz kampanyada her sınıftan en fazla kitap okuyarak sınıf birincisi olan öğrencilerimize hem kitap hem de başarı belgesi verdik. Umarım öğrencilerimiz okumayı bir alışkanlık haline getirirler ve ömür boyu bu alışkanlıklarından vazgeçmezler.” dedi.

 

   Kampanya sonucu öğrencilerin kitap okuma oranında ciddi bir artış olduğunu belirten Arapoğlu “Kitap Okuyorum Harçlığımı Çıkarıyorum” kampanyasını düzenleyen okulumuz Türkçe öğretmenleri Emine Saliha Şimşek Atila ve Fikriye Fulya Şengök’e ayrıca kampanyamıza destek veren hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl kampanyayı devam ettirmeyi düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 “Kitap Okuyorum Harçlığımı Çıkarıyorum” kampanyasında sınıf birincisi olan öğrencilerimiz ;

5 - A : Selma ERBAŞ
5 - B : Eren SARIKAYA
6 - A : Bûse LATİK
6 - B : Fatmanur SARIKAYA
7 - A : Rahime Nur ÖZÜBEK 
7 - B : Uğur DUYAN
8 - A : Ayşegül ERBAŞ
8 - B : Aslıhan ASLAN
8 - C : Zahide Nur KOÇAK

 

 

Kitap Kurtları Ödül TöreniKitap Kurtları Ödül TöreniKitap Kurtları Ödül TöreniKitap Kurtları Ödül TöreniKitap Kurtları Ödül TöreniKitap Kurtları Ödül TöreniKitap Kurtları Ödül TöreniKitap Kurtları Ödül TöreniKitap Kurtları Ödül TöreniKitap Kurtları Ödül Töreni