Gençlerle Başbaşa Programı Düzenlendi

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine yönelik planlanan “Gençlerle Başbaşa” programının Kasım ayı buluşmasında  ilçe vaizimiz Süleyman Demir öğrencilerimizle bir araya geldi.

27.11.2015 974

Gençlerle Başbaşa programı hakkında bilgi veren okul müdürümüz Halit Arapoğlu “ Bu yıl 8.sınıf olan öğrencilerimize geçen yıl olduğu gibi hem farklı bir etkinlik olması hem de okulumuza gelen misafirimizin hayat tecrübelerinden faydalanmaları için böyle bir program düzenledik. Programın ikinci ayında da ilçe vaizimiz Süleyman Demir hocamız öğrencilerimizle buluştu.Gençlerimizle 2 saat süren son derece keyifli bir programa imza attı ve Erzurum Kadayıf Dolması ikram etti. Bundan dolayı öğrencilerimiz adına kendisine teşekkür ederiz.” dedi.

Gençlerle Başbaşa programının düzenli olarak her ay devam edeceğini belirten Arapoğlu rehberlik ve ahlaki gelişim açısından öğrenciler üzerinde olumlu geri bildirimler almanın nihai hedefleri olduğunu sözlerine ekledi.