8. Sınıf Öğrencilerimize Bisiklet Hediye Edildi

Yerköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından TEOG sınavına göre ilk 10´a giren öğrencilerimize bisiklet hediye edildi.

12.06.2015 1761

80.Yıl Yerköy Ortaokulunda düzenlenen ödül törenine Yerköy Kaymakamı Nevzat ŞENGÖK,Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet YAVUZ,okul müdürleri,öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yerköy Kaymakamı Nevzat ŞENGÖK törende yaptığı konuşmada "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla ilçemizdeki ortaokullarda TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerimize bisiklet hediye ettik.Başarılarıyla bizleri sevindiren öğrencilerimizi bizler de bir hediye ile sevindirmek istedik.Umarım öğrencilerimiz yaz tatillerini spor yaparak verimli bir şekilde değerlendirirler." dedi.

TEOG sınavına göre ilk 10´a giren ve bisiklet almaya hak kazanan öğrencilerimiz;

1 328 Abdullah Baki TÜRKMEN
2 8 Ayşegül ERBAŞ
3 351 Mükremin KOÇAK
4 278 Ömer KILIÇ
5 258 Burhan SUNGUR
6 264 Kaplan Metin GENÇOĞLU
7 63 Galip Can BULUT
8 272 Murat AKAR
9 319 Hilal ŞAHİN
10 266 Mehmet Mustafa YILMAZ

Nurdoğdu Ortaokulu olarak öğrencilerimizin bisiklet almasında emeği geçen Yerköy Kaymakamımız Nevzat ŞENGÖK beyefendiye,Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YAVUZ beyefendiye ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine teşekkür ederiz.

Teog Birincilerine Hediye BisikletTeog Birincilerine Hediye BisikletTeog Birincilerine Hediye Bisiklet