Öğrencimiz Tabletine Kavuştu

5.Türkiye Değer Ödülleri yarışmasında şiir dalında ilçe birincisi olan 5/B Sınıfı Öğrencimiz Hatice EREN’e ödülü Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz tarafından verildi.

24.05.2016 1045

Milli Eğitim Bakanlığı ve Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi arasında imzalanan Türkiye Değer Ödülleri İş Birliği Protokolü çerçevesinde bu yıl 5.si sorumluluk temasıyla düzenlenen yarışmada Hatice Eren yazdığı “Suriye Çocukları” isimli şiiriyle ilçe birincisi oldu. Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi tarafından ödül olarak gönderilen tablet ilçe milli eğitim müdürlüğünde düzenlenen bir törenle öğrenciye verildi.

Öğrencimizin ailesi ve idarecilerimizin de katıldığı törende Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz “Öğrencimizin ödülünün oluşmasında gayret ve desteklerinden dolayı Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi Müdürü Hulusi Yiğit Bey’e teşekkür ediyorum. Öğrencimize de hayat boyu başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ensar Vakfı Ödül - 2016Ensar Vakfı Ödül - 2016Ensar Vakfı Ödül - 2016