Öğrencilerimizden Anlamlı Yardım

Öğrencilerimizden Anlamlı Yardım

Okulumuz 6/B sınıfı öğrencileri şehit ve şehit aileleri için kendi aralarında bir yardım kampanyası düzenledi. Nurdoğdu Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerinden para toplayan öğrenciler yardım kampanyalarını başarıyla sonuçlandırdı.

19.04.2016 1259

Kampanya hakkında bilgi veren Okul Müdürümüz Halit Arapoğlu “Öğrencilerimiz daha önce Nusaybin’deki güvenlik güçlerimize manevi yönden destek olmak için mektup yazmıştı. Bu sefer de tamamen kendi insiyatifleriyle şehitlerimize ve ailelerine destek olmak için böyle bir kampanya başlatmışlar. Bugün kampanya kapsamında toplanan paraları öğrencilerimizle birlikte Yerköy Şehit Aileleri Derneğine teslim ettik.” dedi.

Öğrencilerin hassasiyetinden dolayı son derece duygulandığını ifade eden Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir’de “Şehitlerimiz zaten bizim inancımızda Peygamberlerden sonra en yüksek makama ulaşmışlardır. Çünkü onlar en değerli sermayeleri olan canlarını Allah için feda etmişlerdir. Bu fedakârlığı gösteren şehitlerimizi unutmayan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuşarak kampanyayı başlatan öğrencilere Türk Bayrağı ve Şehitler albümü hediye etti.