Öğrencilerimiz Kırşehir´i Gezdi

7.Sınıf kız öğrencilerimiz "81 Çocuk 81 Mektup Projesi" kapsamında Kırşehir´i gezdi.

25.04.2016 843

Kırşehir Valisi Necati ŞENTÜRK´ün davetlisi olarak 15 tane 7.sınıf kız öğrencimiz rehber öğretmenleri eşliğinde Kırşehir´ gitti.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kırşehir´in tarihi ve turistik yerlerini gezen öğrencilerimiz Hüsnü Özyeğin İlkokulunda 23 Nisan programına katıldı.Burada Sayın Valimiz Necati ŞENTÜRK öğrencilerimizle sohbet etti.

Nurdoğdu Ortaokulu olarak geziye ev sahipliği yapan Necati ŞENTÜRK beyefendiye ve gezi boyunca öğrencilerimizle ilgilenen görevlilere teşekkür eder Allah razı olsun deriz.