Öğrencilerimiz Kandil Simidi Dağıttı

Nurdoğdu Ortaokulu mezun ve 8.sınıf öğrencilerimiz “Berat Kandili” münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Öğrencilerimiz okul müdür yardımcımız Mustafa Oğuz İbiş rehberliğinde iki camide halka kandil simidi ikram ettiler.

21.05.2016 1083

Etkinlik hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu müdür yardımcısı Mustafa Oğuz İbiş “Bugün insanların kurtuluşuna vesile olabilecek mübarek Berat kandilidir.Bizlerde öğrencilerimizle bugünün ruhuna uygun hareket etmek ve bir geleneği devam ettirmek için Mirac Kandilinde olduğu gibi vatandaşlarımıza kandil simidi dağıttık. Yatsı namazı sonrasında okulumuza komşu iki cami olan Ravza ve Molla Osman Camiilerinde öğrencilerimiz kandil simidi dağıttı.” dedi.

Yerköy’de öğrencilere kutsal gün ve gecelerin ruhunu anlatmak özellikle paylaşmayı öğretmeyi hedeflediklerini vurgulayan Mustafa Oğuz İbiş kandil simidi ikramlarına yıl boyu devam edeceklerini belirtti.