81 Çocuk 81 Mektup Projesi - II Başladı

81 Çocuk 81 Mektup Projesi - II Başladı

Okulumuz öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında 81 İlin Valisine mektup yazdı. “81 Çocuk 81 Mektup Projesi” nde öğrencilerimizin yazdığı mektuplar illere gönderildi.

22.04.2016 967

81 Çocuk 81 Mektup Projesi hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu “ 23 Nisan’ın çocuk bayramı olmasından dolayı öğrencilerimizin fikirlerini almak ve nasıl bir çocuk bayramı hayal ettiklerini öğrenmek için bu yıl projemizin ikincisini gerçekleştirdik. Türkçe zümresi öğretmen arkadaşlarımız okulumuzda bulunan 9 sınıfımızdan 9’ar tane öğrenci olmak üzere toplam 81 öğrenci seçti. Seçilen bu öğrencilerden her biri bir ilin valisine mektup yazdı. ” dedi.

Öğrencilerin selamlama, kendini tanıtma, proje hakkında bilgi verme, nasıl bir 23 Nisan istediklerini ifade etme ve veda olmak üzere beş bölümden oluşan mektuplarının illere ulaşmaya başladığını belirten Arapoğlu “Burdur, Kırşehir, Gümüşhane, Çankırı ve Sinop valilikleri telefon ederek kendilerine mektup yazan öğrencilerimizle görüştüler. Burdur valimiz Hasan Kürklü Bey özellikle öğrencimize ve öğretmenlerimize hediye paketi gönderdi. Önümüzdeki günlerde diğer illerden de geri dönüşler bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

81 Çocuk 81 Mektup81 Çocuk 81 Mektup81 Çocuk 81 Mektup