81 Çocuk 81 Mektup Projemizin Sunumu Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri yarışmasında bir üst aşamaya geçen projemizin sunumu bakanlık yetkililerine yapıldı.

16.06.2016 935

Eğitim sisteminde kapsamlı bir şekilde yürütülen yeniden yapılanma çalışmalarının desteklenmesi ve eğitim ve öğretimin niteliğinin yükseltilmesi amacıyla bu yıl 4.sü dağıtılacak olan "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" ne ülkemiz genelinde 5 kategoride 3000 in üzerinde başvuru yapılmıştır.Nurdoğdu Ortaokulu olarak yarışmaya katıldığımız "81 Çocuk 81 Mektup" Projemiz elektronik ortamda yapılan değerlendirmeler sonucu saha ziyaretine kalma başarısı gösteren 305 proje arasına girmiştir.Bugün bakanlıktan gelen görevlilere okul müdürümüz Halit Arapoğlu,Türkçe öğretmenlerimiz Emine Saliha Şimşek Atilla ve Fikriye Fulya Şengök tarafından öğrencilerimizle birlikte projemizin sunumu yapılmıştır.