5. Sınıf Öğrencilerimiz Malhun Hatun Ortaokulu Öğrencileri Mektup Arkadaşı Oldu

Nurdoğdu Ortaokulu 5.sınıf öğrencilerimiz ile Bilecik´te bulunan Malhun Hatun Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri mektup arkadaşı oldu.

23.05.2016 1849

Okulumuz 5/A sınıfı öğrencisi Alihan Umut UZEL "81 Çocuk 81 Mektup Projesi" kapsamında Bilecik Valisi Ahmet Hamdi NAYİR´a kardeş okul talebini ileten bir mektup yazdı.Bu çağrıya duyarsız kalmayan Ahmet Hamdi NAYİR´´in himayesinde Nurdoğdu Ortaokulu ile Malhun Hatun Ortaokulu kardeş oldu.

İki okul idarecilerinin görüşmesi sonucunda ilk olarak öğrenciler arasında bir mektup arkadaşlığı kurulması fikri üzerinde görüş birliğine varıldı. Bu arkadaşlık kapsamında Malhun Hatun Ortaokulu öğrencileri tarafından yazılan mektuplar Yozgat´a ulaştı ve Nurdoğdu Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerine dağıtıldı. Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerinin cevabi mektuplarını yazmasından sonra öğrenciler proje kapsamında karşılıklı olarak bir gezi gerçekleştirecekler.

Mektup Arkadaşlığı - 2016Mektup Arkadaşlığı - 2016Mektup Arkadaşlığı - 2016